Algemene informatie

Clubavond
In het waterskiseizoen is elke woensdagavond onze clubdag. We starten om 19 uur met skiën en gaan door tot zonsondergang. Jong en oud, beginner of professional, alles kan. Meestal zijn er gediplomeerde instructeurs aanwezig.

Contributie
Voor seizoen 2020 is de contributie als volgt vastgesteld: Hoofdleden €69,50, gezinsleden (wonend op zelfde adres als hoofdlid) en jeugdleden (tot 18 jaar) €40,50. Je ontvangt ieder jaar het WSVA clubblad en actieve leden worden automatisch lid van de Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond (NWWB) .

Munten
De vereniging bezit zelf geen eigen boten, maar er wordt gevaren met boten van leden. Hierdoor is het mogelijk om op clubavonden te kunnen skiën, wakeboarden etc. achter diverse boten. Om de kosten voor de booteigenaar te dekken werkt de club met zogenaamde WSVA-munten waarvan de opbrengt volledig naar de booteigenaar gaat. WSVA-munten zijn beschikbaar voor leden en kosten €13 voor volwassenen en €10 voor kinderen tot 18 jaar. Deze munt geef je aan de piloot of copiloot van de boot waarmee je gaat skiën, riden of boarden. Een ronde duurt ongeveer 10-15 minuten. Voor degene die op hun beurt wachten is er bij ons clubhuis (tegen een kleine vergoeding) drinken en versnaperingen te verkrijgen. Voor onze warme douche zijn er €1 muntjes aan de bar verkrijgbaar.

Lidmaatschap opzeggen
Mocht je besluiten het lidmaatschap van WSVA te beëindigen, dan maak je dit schriftelijk aan ons kenbaar via info@wsva.nl. Vermeld ook de reden tot opzegging. Opzeggen kan met ingang van het volgende kalenderjaar. Je kunt deze tot uiterlijk 1 december van het lopende jaar doorgeven.